Fanefjord Kirke og Fanefjordcentret

Kære beboere, pårørende og personale på Fanefjord Plejecenter.

Det kan være en stor omvæltning i livet at måtte flytte på plejehjem, oftest er det fordi man nu har behov for pleje og omsorg og det kan være svært pludseligt at skulle vænne sig til at være afhængig af andre.Der opstår ofte mange spørgsmål i forbindelse med livets store overgange, f.eks. fødsel, indgåelsen af ægteskab, sygdom og dødsfald og ligeledes ved den store overgang det er, at måtte flytte fra eget hjem. Det kan være svært at tale om de mange spørgsmål og følelser, der er forbundet med dette, både for den der bor på plejehjemmet, for de pårørende og for personalet der forsøger at skabe så gode rammer som muligt.

Derfor har jeg nu aftalt med personalet på Fanefjordcenteret, at jeg er tilstede en gang om måneden efter behov hver den første onsdag i måneden efter gudstjenesten. Som præst har jeg tavshedspligt og jeg vil gerne stille mig til rådighed for samtaler om stort og småt, historiefortælling, sang, livsglæde og smil, hvad der nu måtte være behov for at tale med en præst om. Tilbuddet gælder både Fanefjordscenteret beboere, deres pårørende og personalet. Den første onsdag i hver måned fra kl. 15:00, her er jeg at finde i huset.

Skulle der være behov for at træffe mig på andre tidspunkter, så kan jeg kontaktes på

tlf. 29 26 50 05 eller mail: tiph@km.dk

Sognepræsten