Du er her:

Stemningskirke

Torsdag den 23. maj kl. 20.00

Når tusmørket har sænket sig, og dagens gøremål er vel overstået, så har du mulighed for at komme i stemningskirke i Fanefjord. Der er tale om en anderledes afslappet og uformel gudstjeneste med kristen meditation. Meditation betyder ”øvelse”, og denne aftengår øvelsen ud på at være tilstede i nuet, møde dig selv og Gud med ro og tid. Kristen meditation er ikke en ny opfindelse, men har på forskellig vis været praktiseret gennem kirkens historie som middel til åndelig fordybelse. Kirkerummet vil være oplyst af stearinlys, og du har mulighed for at tænde et lys i forbindelse med en personlig bøn. Stemningskirke er for dig der har brug for en pause i hverdagen, tid til din tanke, eftertanke eller slippe af med en tanke. Det kræver ingen forudsætning at være med. Alle er velkomne! TPH / Sognepræsten.

Del dette: