Du er her: 

BAROKKONCERT

Med lokale musikere

Søndag 10. november 2019 kl. 15.00

Barokkoncert med lokale musikere 
Ann Turner – Barokcello 
Ann er født og opvokset i London, hvor hun også tog sin uddannelse på The Royal Academy of Music.
Siden 1981 bosat her i Danmark.Har haft en omfattende karriere som både kammer- og orkester musiker.Har haft forskellige langvarige ansættelse i bl.a. Herning Stadstrio, Det Kongelige Kapel og Ensemble Storstrøm. I dag er hun ansat på Vordingborg Musikskole som både cellolærer og klassisk koordinator og derover optræder jævnligt på cello som solist og kammermusiker. 
Sofie Lindhardt Barokfløjte (travers)
Sofie er uddannet fløjtenist på konservatoriet og aktiv i det lokale musikliv. Hun er ansat som kirkesanger i Keldby - Elmelunde sogn.Hun spiller på travers, som er en kopi af en tværfløjte fra 1730 fra Tyskland.
Peter Fritsch – Lut.
Peter arbejder til dagligt som musikpædagog, er uddannet på Hochschule der Künste i Berlin. I forbindelse med sin koncertaktivitet hvor han spiller solistisk og i forskellige ensembler ,har han også beskæftiget sig med at spille originalmusik fra renaissance og baroktiden på lut.  
Pia Dahl, orgel,  Kirkens organist, Blokfløjte,
Der vil blive spillet  musik fra perioden ca. 1650- ca. 1750, let og god musik. Til eftertanke. Til underholdning. Til afslapning. En god timestid. De fire musikere er lokale musikere og det er bemærkelsesværdigt at vi i kommunen har 4 musikere, som har ekspertise med den tidligere musik og dens opførelsespraksis.  
Alle er velkomne
Arrangør: Menighedsrådet. Der er Fri entre

Del dette: