Du er her:

På dette sted vil aktuelle nyheder blive offentliggjort. Hvis du vil se hvornår der er Gudstjenester, koncerter eller andre aktiviteter i Fanefjord Kirke skal du bruge menupunktet Begivenheder.

Seneste nyt. 16.6.2018
Sognepræst i Fanefjord-Bogø Pastorat Aske Emil Olsen har fra 1. juni fået ny ansættelse ved Avedøre Kirke. Vi ønsker ham tillykke med ansættelsen
Stillingen som sognepræst i Fanefjord-Bogø Pastorat vil i nærmeste fremtid blive varetaget af præster fra Stege-Vordingborg Provsti.”
Har du brug for en præst kontakt 55 81 70 05 for kirkelige begivenheder
Kontaktpersoner:
Anette Ejsing,
ae@anetteejsing.com
53 55 53 38

Mit navn er Anette Ejsing og jeg skal de næste måneder være jeres vikarpræst. Det glæder jeg mig til. Måske kender vi hinanden fra 2015-16, hvor jeg vikarierede i Stege kirke. Måske ikke. Men siden da har jeg vikarieret forskellige steder i Roskilde stift og har lige nu en 50% ansættelse som præst i Jyderup Fængsel. Jeg er cand. theol. fra Århus Universitet i 1996, boede derefter 12 år i USA, hvor jeg skrev en ph.d. og underviste i 7 år. Jeg har udgivet et par bøger og håber, der kommer flere til. Jeg bor i Faxe. Vi ses !